3.10.13

Xerrada a Manresa sobre les llegendes i la música tradicional dels països de llengua celta

Organitzat per Omnium Cultural del Bagès, el proper divendres 11 d'octubre es farà un breu viatge a través de llegendes i contes populars que formen part de l'imaginari dels sis països de llengües celtes (Irlanda, Escòcia, Man, Gal·les, Cornualla i Bretanya)
acompanyat per audició d'arxius musicals de cançons populars en aquestes llengües i llur contextualització. La xerrada la farà l'Albert Vergés, membre de l’Associació Gal·les-Catalunya "El Pont". divendres, 11 d’octubre, a les vuit del vespre Sala d'Actes del Centre Cultural del Casino, de Manresa

2.10.13

Ens ha deixat en Josep Fortuny

En Josep Fortuny ens ha deixat. Amb aquesta noticia m'he despertat avui i m'ha corprés. Els que hem gaudit de les cançons de la Dharma i pels qui els seus components i la seva obra han esdevingut referents amb la seva música i el seu compromís incondicional, aquest decès ens deixa tocats. Algun periodista feia referència avui a les seves paraules del passat Concert per la llibertat del 29 de juny, i voldria també posar-les aquí: "Vull pel meu nét un món senzill, un món honest, un món valent"(...) "Estimo la meva alegria, estimo la meva tristesa, i avui la llum dels teus ulls fa que tot valgui la pena". Gràcies Josep. Ens retrobem, per sempre, en les teves cançons.